Dagbok

Stallets dagbok

Andreas kommer inte rida på söndag. Något både han och vi var inställda på, men vi ville så klart vänta in specialistläkaren innan vi helt spikade det och han hade tid vid lunch där idag. 
Dock var vi som sagt ganska säkra på att det blir ryttarbyten på söndag så imorse kom PA Gråberg och red Princeton Graduate i träning för att känna på honom inför loppet. Det var bara en vanlig canter åt det lugna hållet, men en fördel att han i alla fall har suttit på honom inför söndagens lopp.
Gällande Beach Road One är inte ryttarbyte klart än och det finns flera olika tänkbara. 
Otroligt tråkigt för Andreas att missa tävlingarna och för oss också som bara vill att han ska bli frisk och vara tillbaka. 
Imorgon är det träning som vanligt på morgonen och vid lunch är det dags att inspektera åringar, kl 15 börjar auktionen på Aaronsborg och vi ser fram emot en spännande dag. För vår del siktar vi på en eller två hästar om vi hittar rätt hästar och till rätt pris. Vi kommer sedan åka på auktion utomlands under hösten och har planer på några inköp där. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1