Dagbok

Stallets dagbok

Det var blandad träning idag, en del raskare arbeten och även några som höll sig i mellantempon. Arbetsdagen gällande själva träningen flöt på bra, men vi hade mycket jobb i stallet och bl a skoning tog en hel del tid då en del hästar behöver ha en hållare under skoningen. 
Jag stannade kvar efter lunchfodringen och fixade klart med en del saker som var kvar att göra. Det är lite mysigt att pyssla runt i stallet medan det är helt lugnt och tyst. Hästarna vilar efter lunchfodringen och det är bara jag där. 
Nu är vi redo inför morgondagens tävlingar som blir en fullspäckad dag för oss. Se närmare kommentarer under fliken Starter (& Resultat) om våra hästars chanser.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1