Dagbok

Stallets dagbok

Måndag och som vanligt på måndagar lite extra mycket att göra, många bollar i luften mest hela tiden. Höger varv på dirttracken och det var där vi tränade de allra flesta och det gick bra. 
Det var också startanmälan idag till på söndag när det är Breeders-dagen. Vi har Sandstorm i Breeders Juvenile och så har vi Sharp Eye i Sunday Special. Båda hästarna drog bra spår (3 respektive 5), men det är fulla fält och tuff konkurrens. 
Det var också anmälningar till Stockholm Cup-dagen även om de flesta lopp den dagen är insatslopp och redan anmälda. Vi har där Beach Road One i Nickes Minneslöpning, Princeton Graduate i Svealandlöpning samt House in Order som är anmäld i två olika större guldlopp. De två sistnämnda startar på onsdag och vi villl så klart se hur de presterar där innan vi bestämmer om nästa lopp. 
Imorgon tränar vi på som vanligt.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1