Dagbok

Stallets dagbok

Vilken dag, vilken fantastisk dag! Vi visste ju på förhand att vi hade bra chanser, men hur ofta har man inte det och det blir inget alls i utdelning.
I den här sporten går det upp och det går ner, det går aldrig bara åt ett håll och jobbiga perioder är det tungt att lägga ner så mycket arbete och bara få besvikelser. När det nu går så fantastiskt bra så får man verkligen se till att njuta, att bara ta in allt. 
Ett stort tack till alla i stallet som inte bara gör sitt jobb utan lägger ner ett engagemang som gör en så enormt stor skillnad. 
Idag vinner vi tre lopp och känslan är obeskrivlig. Det är både glädje över de här prestationerna och även ett så fint kvitto på att stallformen är där och att vi gör rätt i vårt träningsupplägg. 
Se närmare kommentar angående dagens prestationer under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1