Dagbok

Stallets dagbok

Vilken härlig dag! Vi inledde med ett strålande fint kval av Princeton Graduate som gjorde det imponerande enkelt. Därefter blev det en del väntan för vår del eftersom våra starthästar var i de senare loppen. Quagmire gjorde det helt godkänt som fem längder slagen, han behövde det här loppet efter att ha haft halsinfektion.
Sedan kom då Sandstorm och direkt i debuten så bara vinner han och det på bästa sätt, han gick från sist till först och med spetsade öron skar han mållinjen med gott om krafter kvar.
Vi har vetat länge att han är en bra häst, han har visat stora kvaliteter i träning. Dock kan man aldrig ta för givet att en debutant ska vinna, det är så mycket som kan göra att de kluddar bort det. Han gjorde det verkligen svårt för sig, men visade trots det att han var klart bäst. Vi har stora planer för honom framöver och då är det ju fantastiskt när det börjar så här bra. Den glädje man känner efter ett sådant här lopp är svårslaget, det är så mycket förhoppningar och drömmar som finns med i de känslorna.
Se närmare kommentarer om dagens starthästar under fliken (Starter &) Resultat. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1