Dagbok

Stallets dagbok

Så lätt det är att vakna och gå upp när hästarna presterat så fint som de gjorde igår. Allt går så enormt mycket lättare. Det är ju så det är i den här sporten, det är upp och det är ned. Det gäller att njuta de gånger det är uppåt. 
Som vanligt på måndagar var det något av rutinträning och hästarna såg fina ut. Vi tränade mestadels på dirttracken i höger varv, men också på rakbanan. 
Denna vecka är det inte tävlingar på Bro Park, men däremot nästa onsdag samt söndagen efter det, dvs den 8e och den 12e. Anmälningslistorna till den 8e kom idag och vi har där fem hästar anmälda som alla siktar på start: House in Order, Quagmire, Kew Bridge samt debut både för Perfect Sister och Princeton Graduate. Mycket spännande och något vi ser fram emot, startlistan ute på torsdag. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1