Dagbok

Stallets dagbok

Idag hade banorna torkat upp en hel del och gick att träna på. Vi höll oss dock i lugnare tempon eftersom det fortfarande var ganska packad sand efter allt regn. Vi blandade med träning på dirttracken, rakbanan och gräsfälten samt en del tömkörning. 
Man får konstatera att sommaren verkar vara över även om det faktiskt fortfarande är augusti, vi gick från superhett till höst på någon dag. Hoppas nu på en höst med lite lagom väder, det vore en trevlig omväxling efter många extrema väderväxlingar.
Imorgon är det då tävlingar igen och vi har en kvalhäst samt två starthästar. Kommentarer om hästarna är uppdaterad och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat), så titta in där.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1