Dagbok

Stallets dagbok

Att resa med häst sliter alltid på en. Men går det bra och allt flyter på fint så är det ju väldigt mycket lättare än när det är tvärtom. Det här tillhör väl inte de mest minnesvärda resorna direkt... Först en evighetskörning ned igår när vägen var avstängd och vi fick köra långa omvägar och med stillastående köer. 
Sedan gick det inte alls bra i loppet samtidigt som det regnade och jag var helt dyngsur och geggig. Nu är vi i alla fall hemma igen och det är bara att arbeta vidare mot nästa tävlingsdag. Det är så man får göra, blicka framåt och jobba på.
Vi misstänker inte att Beach Road One var sjuk utan att han helt enkelt inte var på topp för dagen av flera anledningar, så det är bara att glömma det här loppet. Hans nästa lopp är Nickes Minneslöpning på Stockholm Cup-dagen och även om konkurrensen så klart är tuff där så blir det intressant att se honom i sitt första storlopp på hemmaplan. Han har ju nu varit med i bl a Pramms, men att slippa resa är en stor fördel för honom.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1