Dagbok

Stallets dagbok

Klockan blev ganska mycket innan vi var tillbaka i stallet igår kväll och eftersom jag har lång resväg hem så blev det enklare att stanna kvar i stallet och sova på soffan. 
Sedan var det bara att studsa upp (nåja, kanske inte direkt flög upp...) och sätta igång dagen med uppackning och urstädning av transporten samt så klart allt det vanliga arbetet i stallet och med träningen. 
Dagen flöt i alla fall på bra och banan höll ihop fint trots att en del regn har kommit det senaste dygnet. Det ser tyvärr ut att fortsätta med en hel del nederbörd under veckan och vi får hoppas att det ändå blir vettiga banförhållanden på söndag då det är många fina lopp på programmet.


Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1