Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi på plats i Malmö efter en minst sagt lång dag. Först var det träning på morgonen med en del snabbare arbeten som såg mycket bra ut samtidigt som vi förberedde transporten med packningen, hönät mm.
Vi kom iväg strax efter kl 11 och tyckte att det kändes ganska lagom tidsmässigt. Men så plötsligt är motorvägen avstängd och vi hänvisas in på småvägar. Det visade sig att en lastbil hade vält på vägen och de väntade på bärgning. 
Det blev inte bara en stor omväg genom Gränna och till slut ut genom Huskvarna, det blev stora köer också. Vi sniglade oss fram och det är inte direkt uppmuntrande när man tycker att "nu rör det sig lite bättre framåt" och så blir man omkörd av en åttaåring på cykel en minut senare...
Nästan två timmar extra tog den här utflykten, men det var ju inget att göra något åt. 
Efter tvätt, promenad och fodring är vi nu klara för idag äntligen. Imorgon är det lunchtävlingar och första start som vanligt kl 12.20. Jag har uppdaterat kommentar och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1