Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi på plats i Malmö efter en minst sagt lång dag. Först var det träning på morgonen med en del snabbare arbeten som såg mycket bra ut samtidigt som vi förberedde transporten med packningen, hönät mm.
Vi kom iväg strax efter kl 11 och tyckte att det kändes ganska lagom tidsmässigt. Men så plötsligt är motorvägen avstängd och vi hänvisas in på småvägar. Det visade sig att en lastbil hade vält på vägen och de väntade på bärgning. 
Det blev inte bara en stor omväg genom Gränna och till slut ut genom Huskvarna, det blev stora köer också. Vi sniglade oss fram och det är inte direkt uppmuntrande när man tycker att "nu rör det sig lite bättre framåt" och så blir man omkörd av en åttaåring på cykel en minut senare...
Nästan två timmar extra tog den här utflykten, men det var ju inget att göra något åt. 
Efter tvätt, promenad och fodring är vi nu klara för idag äntligen. Imorgon är det lunchtävlingar och första start som vanligt kl 12.20. Jag har uppdaterat kommentar och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1