Dagbok

Stallets dagbok

Efter gårdagens regnande så kändes det ganska osäkert hur pass bra banor det fanns. Normalt sett är alltid schemat för dagen klart sedan kvällen innan, men idag inleddes dagen med en inspektion av banorna innan planen för dagen kunde läggas. 
Det var en glad överraskning att dirttracken redan tidig morgon var ganska bra, den hade verkligen torkat upp över all förväntan. Bra insats av banpersonalen som förvandlat den från vattenbana till normal på ett halvt dygn.
Det var också grästräning idag och även den banan var en positiv överraskning. Igår reds sex lopp och ett kval på den blöta banan och risken var stor att den skulle vara något av en ojämn åker idag. Det var den dock inte alls, den tål tuffa förhållanden riktigt bra nu uppenbarligen.
Vi tränade de två nya tvååringarna på gräset eller rättare sagt så joggade vi runt väldigt lugnt och bara visade dem banan inför kommande kval. De skötte sig mycket bra båda två. I övrigt red vi på dirttracken och det var en del raskare tempon, men också några som gick lugnare. 
Gårdagens start/kvalhäst mådde utmärkt och hade tagit sina lopp/kval hur bra som helst, alltid ett skönt besked. Det var startanmälan idag till Jägersro nästa onsdag där vi har Beach Road One i Roussica Mile. Han drog ett tråkigt ytterspår, men annars såg startlistan bra ut.
Imorgon tränar vi vidare som vanligt. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1