Dagbok

Stallets dagbok

Dagens största glädjeämne idag var ett namn. Den bruna hingsten e Prince of Lir är anmäld i kval nästa söndag och det startanmäls på måndag. Papperna var klara med precis allt utom just ett godkännande av namn. Utan det klart kunde det inte bli kval, så vi visste att kommer inte besked idag så är det endast några få fjuttiga timmar måndag morgon vi har att vinka på innan det är för sent att startanmäla.
Jag har mailat och legat på, men i slutändan kunde vi bara vänta. Så vid lunch kom plötsligt beskedet att det var klart, vilken lättnad! Eftersom det finns en plan framöver för start och storlopp så hade hela den planen gått om intet annars. 
Odöpta hästar kallas ofta för pappans namn i väntan på sitt eget och från att vara "Prince of Liren" så blev det ganska snabbt Prince. Därför bestämdes att när ägarna skulle spåna på namn så skulle Prince var med i namnet. Tre förslag lämnades in och det som var rankat först blev godkänt: Princeton Graduate
Jättefint och en bra betydelse också av att vara duktig och smart.
Dagens träning var blandad, det var några som gick lite raskare även om de flesta höll sig i mellantempon. Dessutom som vanligt en del tömkörning som vi jobbar några av hästarna i just nu.
Imorgon hoppas vi på en trevlig lördag i stallet!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1