Dagbok

Stallets dagbok

Massor med regn hade gjort dirttrackbanan till en vattenbana, men viktigast var att den var jämn. Gräset höll förvånansvärt bra med tanke på att nästan alla lopp reds där. 
Sandstorm kvalade jättefint, planen var att bara ta det lugnt och jogga lätt i hand och övriga hästar verkade ha samma plan. Alla hästar gick lugnt i samlad trupp och vi var väldigt nöjda med hur han skötte sig. 
House in Order gjorde ett kanonlopp med tanke på långt uppehåll och också rejält med trafikproblem. Han avslutade klart snabbast av alla och var mindre än längd från segern som trea. Se närmare kommentarer under fliken (Starter &) Resultat.
Igår var första dagen på evigheter som det kändes som "gamla tider", dvs innan coronans intåg. Stallfiket var öppet och det var så roligt att träffa folk på publikplats, många gjorde sitt första besök på 1,5 år. 
Dagen avslutades på ett minst sagt överraskande sätt. Jag blev kallad till vinnarcirkeln och fick blommor, champagne och vin som tränarkollegorna hade samlat ihop. Det var som tack för en del jobb jag gjort med tränarföreningen, men jag tycker nog alla har bidragit till det genom att vara engagerade i möten och mail. Är i alla fall enormt tacksam och glad för den här uppskattningen som värmer mycket. 
Det är roligt att vi tränare på Bro Park har en så bra sammanhållning och stämning, vi jobbar tillsammans i många gemensamma frågor. I mitt tycke har vi aldrig varit mer enade än nu. 
Sammanfattningsvis en mycket bra dag på tävlingsbanan! 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1