Dagbok

Stallets dagbok

Regn, regn, regn hela dagen. Morgonen inleddes med en rask inspektion av banan som låg plattad invändigt, men var uppharvad på den yttre halvan. Ett smart drag, då kunde vi träna längst ut samtidigt som den del av banan som används vid tävling hölls ihoppackad som skydd mot regnet. 
Man fattade ju att banan knappast kommer bli bättre under dagen så de som var viktigast att träna på med fick ridas först. Både Quagmire och Beach Road One hann göra raskare träningspass innan banan blev för blöt och båda hästarna gjorde det med stora plusintryck.
Vi var också en runda i förledvolten och ledvolten med Sandstorm och fuxen e Helmet (namn ej klart än). Sandstorm kvalar ju imorgon och de två nya hästarna är också kvalredo. Det är en klar fördel att ha sett ledvolten innan dess så det blev en bra övning för dem att skritta runt där en stund innan de cantrade. 
Efter tre turer tog vi en fika och samtidigt öppnade sig himlen totalt och det bara vräkte ned. Strax därefter kom ett sms att banan var stängd pga allt regn och planeringen för resten av dagen fick läggas om. 
Imorgon är det tävlingar på Bro Park igen, det var två veckor senast. Jag har uppdaterat kommentarer om våra hästar och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1