Dagbok

Stallets dagbok

Varje dag skottar och krattar vi underlaget i skrittmaskinen vid lunch och vid behov sätter vi igång bevattningen efteråt en stund. Igår hade vi precis lunchfodrat när vattnet startades upp och ca 20 minuters vattning behövdes. Jag skulle bara ner en snabb vända till Willys på tio minuter och tänkte att det blir ganska lagom att stänga av vattnet när jag är tillbaka. Kom jag ihåg det? Nää... Efter mer än tre timmars bevattning flöt det därinne och till imorse hade det övergått till fluffigt och halvgeggigt. 
Verkligen klantigt av mig och framöver blir det alltid alarm på mobilen när man ska komma ihåg något som ska göras en viss tid. 
Så idag har hästarna klafsat runt i den mycket "välvattnade" walkern, men tack vare det varma vädret så torkar det ändå upp relativt fort. 
Dagens träning var blandad med några raskare arbeten som såg bra ut, idag både på rakbanan och på dirttracken. 
Återkommer så klart imorgon med rapport, men vill redan nu önska er en jättetrevlig helg i sommarvädret!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1