Dagbok

Stallets dagbok

Dagen inleddes med några turer ute på det stora gräsfältet och därefter var det dirttracken som gällde. En del raskare träning och även snabbjobb för Quagmire som såg underbart fin ut. Han tränar på inför sin start nästa söndag på Jägersro (det anmäldes i måndags och startanmäls kommande måndag).
Vi är också enormt nöjda med våra fina tvååringar, de verkligen utvecklas för varje dag och riktigt glänser i träningen.
Det blev en bra träningsdag och arbetsdag även om jag själv är lite matt och orkeslös i sviterna av en förkylning (inte corona...). Förhoppningsvis återvänder energin snart, men det tar lite tid att repa upp sig igen. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1