Dagbok

Stallets dagbok

Idag tränade vi på alla banor; både dirttracken, rakbanan och gräsfältet. Hästarna skötte sig bra och träningen gick helt enligt plan. 
Andreas hade tävlingar i Danmark och behövde ersättas idag. David (Preston) som vanligtvis rider ett par turer om dagen hos oss kunde rida mer idag och på det sättet fick vi hop dagen och turerna bra, dagen flöt på utmärkt.
Imorgon är det tävlingar på Bro Park, men vi har faktiskt inga starthästar även fast vi hade några anmälda. Som jag skrev nyligen så har vi inte haft så många hästar till start nu under juli även om de få som startat gjort det bra. I augusti kommer det bli betydligt fler startande och även tvååringarna är på gång mot kval och start vilket vi ser väldigt mycket fram emot. 
Imorgon ser jag verkligen fram emot en dag av återhämtning efter en vecka med Malmöresa och sedan förkylning som tagit rejält på krafterna. Känner att en lugn dag är precis vad som behövs för att vara tillbaka för fullt på måndag.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1