Dagbok

Stallets dagbok

Idag tränade vi på alla banor; både dirttracken, rakbanan och gräsfältet. Hästarna skötte sig bra och träningen gick helt enligt plan. 
Andreas hade tävlingar i Danmark och behövde ersättas idag. David (Preston) som vanligtvis rider ett par turer om dagen hos oss kunde rida mer idag och på det sättet fick vi hop dagen och turerna bra, dagen flöt på utmärkt.
Imorgon är det tävlingar på Bro Park, men vi har faktiskt inga starthästar även fast vi hade några anmälda. Som jag skrev nyligen så har vi inte haft så många hästar till start nu under juli även om de få som startat gjort det bra. I augusti kommer det bli betydligt fler startande och även tvååringarna är på gång mot kval och start vilket vi ser väldigt mycket fram emot. 
Imorgon ser jag verkligen fram emot en dag av återhämtning efter en vecka med Malmöresa och sedan förkylning som tagit rejält på krafterna. Känner att en lugn dag är precis vad som behövs för att vara tillbaka för fullt på måndag.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1