Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi i Malmö med Beach Road One och han har rest bra. Planen var att komma iväg hemifrån redan på morgonen för att slippa starta upp i för mycket värme. Måste säga att det fungerade bra, vi åkte den största delen av resan i moln och ganska bekväma grader. Redan vid 15-tiden körde vi in på Jägersros stallområde och sedan blev det som vanligt avlastning, dusch, promenad och fix med foder, vatten mm. 
Efter att ha installerat mig på hotellet och ätit middag så har jag nu åkt ytterligare en sväng till stallet sent på kvällen för att kolla av att allt är bra och fylla på mat och vatten inför natten. 
Jag har uppdaterat kommentar inför morgondagens start och ni hittar det som vanligt under flken Starter (& Resultat)
Imorgon är det Svenskt Derby och årets största tävlingsdag på Jägersro. Att ha starthäst i storlopp på den här dagen är ju väldigt spännande och roligt. Extra roligt är det för de ägare, tränare och andra som är involverade i de fjorton hästar som startar i själva Derbyt. Det är stort att bara ha en häst med där och en fantastisk upplevelse som man unnar alla.
Det är nervositet och spänning, men man ska inte glömma att också njuta av att vara med på den nivån. 
Vi har haft tre starthästar i ett Derby (vi har vunnit Derby Sprint och norska Derbymilen, men nu menar jag alltså själva huvudloppet) och även om vi inte ens varit nära att vinna så har det ändå något helt extra att vara med. Det är en stor dröm att en dag få vinna också och det är något som motiverar att jobba ännu hårdare samt hitta fina unghästar som kan räcka hela vägen dit.
Lycka till till alla som tagit sig till Svenskt Derby 2021 och har chansen att vinna imorgon! 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1