Dagbok

Stallets dagbok

Efter gårdagens hetta var det verkligen skönt med en realtivt sval morgon med en hel del moln, vilken skillnad på hur klar luften kändes! Det blev ändå ganska varmt framåt dagen, men långt mycket bättre än vad det varit de senaste dagarna. 
En del raskare träning idag som gick bra och hästarna skötte sig utmärkt. Även några som gick lite lugnare, men majoriteten höll sig i friskare tempon. En hel del annat också som stod på programmet och dagen flöt på fint.
Inför morgondagen har jag också börjat förbereda en del av packningen för att vara tidigt redo för avgång. Har funderat ganska mycket fram och tillbaka angående körningen till Malmö, när är det bäst att komma iväg? Det kommer bli varmt i några timmar på dagen och nästan hur man än gör så är det viss körtid i varmare grader om man inte kör på natten vilket inte är aktuellt.
Det man vill undvika är ju köer då man blir stående med sämre luftväxling. Det är också prioriterat att Beach Road One kommer ganska tidigt till Jägersro med gott om tid för återhämtning inför söndagens tävlingar. Vi kommer försöka komma iväg redan på morgonen för att få några hyfsat svala timmars körning samt en bra och tidig ankomsttid. 
Uppdatering följer som vanligt imorgon.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1