Dagbok

Stallets dagbok

Jag skriver söndag för dagens inlägg, men det är snarare tidig måndag morgon och jag/vi är nyss hemkomna. Mycket nöjd med Beach Road Ones fina insats som kort slagen trea i Malmö Sommarhandicap och mitt på upploppet såg han nästan ut att gå mot seger men fick ge sig sista biten. 
Jag har uppdaterat med närmare kommentar om hans lopp, ni hittar det som vanligt under fliken (Starter &) Resultat.
Han hamnade i dopingkontroll efter loppet och det tog en väldans tid innan han behagade att kissa så de kunde få sitt prov. De väntar upp till två timmar för urinprov innan de tar blodprov. Nu tog det knappt en timme, så det kunde ju ändå ha varit värre...
I alla fall så gjorde det att tiden gick och innan transporten var förberedd, allt packat mm så var det bara en stund kvar till Svenskt Derby skulle ridas. Jag ville egentligen så klart vara kvar och se alla lopp, men på hemvägen hade jag inget sällskap i bilen och när man för första gången skulle köra ensam så kändes det prioriterat att komma iväg innan klockan blev för mycket. 
Kunde dock inte låta bli att i alla fall se Derbyt innan avgång och vilken härlig skräll med Stroxx Carlras som vinnare! Det är sällan jag snöar in på andra hästar än våra, men den där hästen har utseendemässigt stått ut hela tiden, vacker som få och med en helt fantastisk utstrålning. Vad roligt för en mindre tränare att få vinna, en sådan här outsider ger ju alltid något helt extra när det gäller glädje för de inblandade. Samtidigt var det nos som skilde ettan och tvåan i mål, det måste vara en mardröm att förlora ett Derby på det sättet...
Körningen hem gick bra, med hjälp av musik, Red Bull och popcorn höll jag mig pigg och skärpt hela vägen hem. Innan allt var klart, transporten urstädad och utbytt mot min bil så blev klockan nästan tre och nu laddar vi för en ny dag och vecka.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1