Dagbok

Stallets dagbok

Vi hade ett fullspäckat schema med sju turer idag, men det flöt verkligen på strålande. En tur på rakbanan, övriga turer var blandat mellan dirttracken och gräsfältet som nu efter en del regnande är i perfekt lagom skick. När solen gassar för länge så blir det för torrt där, men med det växlande väder som varit nu så är marken jättefin att galoppera på. 
Rent tempomässigt var det som ofta på fredagar lite av en mellandag, imorgon är planen att träna på raskare igen och även några snabbjobb kan bli aktuella. Detta hänger dock på hur pass mycket det kommer regna, dvs hur banan är. Ett tag sa väderprognosen att det skulle komma galna mängder nederbörd, men det har ändrats till det bättre. Det har också ändrats vilken tid det ska regna och inte, så vi får helt enkelt vara redo och flexibla imorgon, utgå från de förutsättningar som finns. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1