Dagbok

Stallets dagbok

Vi hade ett fullspäckat schema med sju turer idag, men det flöt verkligen på strålande. En tur på rakbanan, övriga turer var blandat mellan dirttracken och gräsfältet som nu efter en del regnande är i perfekt lagom skick. När solen gassar för länge så blir det för torrt där, men med det växlande väder som varit nu så är marken jättefin att galoppera på. 
Rent tempomässigt var det som ofta på fredagar lite av en mellandag, imorgon är planen att träna på raskare igen och även några snabbjobb kan bli aktuella. Detta hänger dock på hur pass mycket det kommer regna, dvs hur banan är. Ett tag sa väderprognosen att det skulle komma galna mängder nederbörd, men det har ändrats till det bättre. Det har också ändrats vilken tid det ska regna och inte, så vi får helt enkelt vara redo och flexibla imorgon, utgå från de förutsättningar som finns. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1