Dagbok

Stallets dagbok

Normalt sett gör jag alltid schema och planering för varje dag kvällen innan. Nu var det så osäkert med väderprognosen, skulle det ens finnas några banor att rida på? Det skulle ju komma enorma skyfall och det ändrades hela tiden vilka tider det här ovädret skulle komma in. Resultatet blev... ingenting. Mörka moln blev till lite sol framåt dagen och något regn kom det överhuvudtaget inte. Meterolog verkar vara ett ganska kravlöst arbete, de kan ha hur fel som helst precis hela tiden... 
I alla fall är vi väldigt glada för att vädret och banorna blev så bra, då kunde vi träna och snabbjobba enligt grundplan. Viktigast idag var att Beach Road One gick sitt arbete inför Malmö Sommarhandicap nästa söndag på Derbydagen. Han öppnade i gott tempo och ökade sedan hela vägen, allra fortast gick han över upploppet och såg stark och fin ut.
Även tvååringarna gick snabbare arbete, de två nya tränade tillsammans samt Douze Points och Sandstorm ihop. Det var väldigt fina intryck på allihop, det ska bli enormt spännande med de här hästarna när de kommer igång och tävlar. 
Även i övrigt var det en del raskare tempon och det blev en bra träningsdag, vi är mycket nöjda med dagen. 
Imorgon ser jag fram emot en helt ledig dag när vi för en gångs skull inte har starthäst på tävlingarna. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1