Dagbok

Stallets dagbok

Normalt sett gör jag alltid schema och planering för varje dag kvällen innan. Nu var det så osäkert med väderprognosen, skulle det ens finnas några banor att rida på? Det skulle ju komma enorma skyfall och det ändrades hela tiden vilka tider det här ovädret skulle komma in. Resultatet blev... ingenting. Mörka moln blev till lite sol framåt dagen och något regn kom det överhuvudtaget inte. Meterolog verkar vara ett ganska kravlöst arbete, de kan ha hur fel som helst precis hela tiden... 
I alla fall är vi väldigt glada för att vädret och banorna blev så bra, då kunde vi träna och snabbjobba enligt grundplan. Viktigast idag var att Beach Road One gick sitt arbete inför Malmö Sommarhandicap nästa söndag på Derbydagen. Han öppnade i gott tempo och ökade sedan hela vägen, allra fortast gick han över upploppet och såg stark och fin ut.
Även tvååringarna gick snabbare arbete, de två nya tränade tillsammans samt Douze Points och Sandstorm ihop. Det var väldigt fina intryck på allihop, det ska bli enormt spännande med de här hästarna när de kommer igång och tävlar. 
Även i övrigt var det en del raskare tempon och det blev en bra träningsdag, vi är mycket nöjda med dagen. 
Imorgon ser jag fram emot en helt ledig dag när vi för en gångs skull inte har starthäst på tävlingarna. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1