Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det blandad träning, några av hästarna cantrade på raskare  medan övriga höll sig i mellantempon eller lugnare. Vi red de flesta turerna på dirttracken, men också några på rakbanan och alla hästar skötte sig bra.
Torsdagar betyder att hovslagaren är på plats och idag innebar det många skoningar som behövdes göras. Vissa hästar står lugnt själva medan de skos medan andra behöver en person som står och håller i dem för att de ska vara lugna och harmoniska. Just idag råkade det vara att vi nästan bara hade hästar som behövde hållas och det tog en väldigt lång tid av förmiddagen så klart. Det är en ganska seg arbetsuppgift att bara stå still och hålla i en häst, det känns alltid bättre när man själv kan jobba på och göra saker istället för att vänta när någon annan jobbar. Dock skönt nu så här efteråt att alla dessa hästar är skodda och klara.
Imorgon tränar vi vidare som vanligt.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1