Dagbok

Stallets dagbok

Jag kan inte nog hylla Stureplan. På det här sättet han har kommit tillbaka och idag var han så himla fin och bara joggade iväg till seger. Jag började nästan gråta när han gick över mål, man blir rörd att se honom passera mållinjen så lätt med spetsade öron. 
Normalt sett efter ett lopp brukar hästar vara lite trötta och avslappnade, men han var stark som en björn och ville gå iväg runt över området och kolla in allt, hur nöjd som helst med sig själv.
Stures psyke är något helt extra, han har den där gnistan och personiligheten som få har. Självförtroendet på topp och starka åsikter om det mesta, men samtidigt hur cool som helst. Häftigast är nog ändå att se hans reaktion när han vet att det är dags för lopp, han blir så glad och peppad . Det råder ingen som helst tvekan om att han fullständigt älskar att tävla. 
Jag har uppdaterat med kommentar angående dagens lopp och ni hittar det som vanligt under fliken (Starter &) Resultat.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1