Dagbok

Stallets dagbok

Jag kan inte nog hylla Stureplan. På det här sättet han har kommit tillbaka och idag var han så himla fin och bara joggade iväg till seger. Jag började nästan gråta när han gick över mål, man blir rörd att se honom passera mållinjen så lätt med spetsade öron. 
Normalt sett efter ett lopp brukar hästar vara lite trötta och avslappnade, men han var stark som en björn och ville gå iväg runt över området och kolla in allt, hur nöjd som helst med sig själv.
Stures psyke är något helt extra, han har den där gnistan och personiligheten som få har. Självförtroendet på topp och starka åsikter om det mesta, men samtidigt hur cool som helst. Häftigast är nog ändå att se hans reaktion när han vet att det är dags för lopp, han blir så glad och peppad . Det råder ingen som helst tvekan om att han fullständigt älskar att tävla. 
Jag har uppdaterat med kommentar angående dagens lopp och ni hittar det som vanligt under fliken (Starter &) Resultat.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1