Dagbok

Stallets dagbok

Strax före kl 02 i natt var vi tillbaka i stallet på Bro Park. Efter avlastning och lite snabbt fixande så blev det drygt två timmars sömn på soffan på kontoret innan det var dags att hoppa upp igen och jobba. Eller hoppa upp vet jag inte, mera släpade mig upp faktiskt. Men man kommer igång sedan och arbetsdagen flöt på bra. 
All packning är nu uppdaterad och klar inför resan till Göteborg med Quagmire som vi ska göra i natt. Vi brukar alltid åka ensamma med våra hästar och inte med andra stall, men det blir ett undantag denna gång då vi åker med Shaken not Stirred från Patrick Wahls stall. Det är Mayra som åker med honom och vi kommer lasta kl 02 i natt. Skönt för hästarna att kunna resa i ett betydligt svalare väder än det var idag på dagen... 
Jag har uppdaterat kommentar angående hans chanser under fliken Starter (& Resultat), så kolla in där.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1