Dagbok

Stallets dagbok

Jaha, då var juni slut redan. Nästan så man börjar hetsa över att vi kommit så pass långt in i sommaren och ändå känns det som den alldeles nyss började. 
Idag var det grästräning vilket det alltid är dagen efter tävlingar med gräslopp. Vi hade Quagmire där som ju startar på söndag i Göteborg och han uppskattar alltid grästräning. Vi hade också fina tvååringarna Sandstorm och Douze Points där. De gick i ganska gott tempo och såg strålande ut båda två, de verkade stortrivas på underlaget. 
I övrigt tränade vi på som vanligt och vid lunch lastade vi Stureplan och åkte mot Malmö och Jägersro. Tanken var att ta med Mr Tooma Global som sällskap i transporten, men det uppskattade inte Sture ett dugg. Han började kaxa sig och bröla trots att de står nästan mitt emot varandra i stallet. Det var bara att lasta ur Tom direkt, så nu blev det en resa utan sällskap och det har gått bra. 
Morgondagens tävlingar startar ju först på eftermiddagen, kl 15.rids första loppet. Jag har som vanligt uppdaterat kommentar och det finns under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1