Dagbok

Stallets dagbok

Träning som vanligt på morgonen medan vi samtidigt förberedde för avgång. Vi kom iväg strax efter kl 10.50 och resan gick bra även om det var en del köer i början.
Beach Road One har rest bra och han var lugn och harmonisk hela resan samt även när vi anlänt till Jägersro. Han fick en dusch, en promenad samt all annan omvårdnad och nu är han installerad i sin box.
Läs mer utförlig kommentar angående hans chans imorgon under fliken Starter (& Resultat)
I skrivande stund är det nästan midnatt och jag vill inte missa röstningen i Eurovision, den börjar strax. Det här måste vara den bästa upplagan som gjorts på evigheter, det finns så enormt många jättebra låtar/nummer att det känns omöjligt att gissa vinnaren just nu.
Imorgon gäller Pramms Memorial, håll tummarna för oss och en bra prestation!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1