Dagbok

Stallets dagbok

Vi är så glada för Beach Road Ones insats idag. Det är inte ofta en femteplats känns så bra, men det här var ju hans första storlopp som äldrehäst och det var verkligen de allra bästa motståndarna och väldigt tufft. När man som han inte är van vid den här kalibern på lopp så kan det vara svårt, tempot är så enormt mycket högre än i ett vanligt lopp där han bär toppvikt. 
På bortre långsidan är han i stort sett sist, men sedan börjar han öka mer och mer och avslutningen över upploppet var stark, han hann precis förbi till att knipa femtepengarna som var 40 000 kr. 
Andreas var jättenöjd med hur han kändes och vi är eniga om att han kommer växa in i det här mer och mer vartefter. 
Det här kommer sätta fram honom ett snäpp ytterligare tror jag, att vara med i sådana här lopp sätter ännu mer tempo i kroppen eftersom det här troligtvis är det snabbaste han någonsin gått i ett lopp.
Se ytterligare kommentarer under fliken (Starter &) Resultat! 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1