Dagbok

Stallets dagbok

Vi är så glada för Beach Road Ones insats idag. Det är inte ofta en femteplats känns så bra, men det här var ju hans första storlopp som äldrehäst och det var verkligen de allra bästa motståndarna och väldigt tufft. När man som han inte är van vid den här kalibern på lopp så kan det vara svårt, tempot är så enormt mycket högre än i ett vanligt lopp där han bär toppvikt. 
På bortre långsidan är han i stort sett sist, men sedan börjar han öka mer och mer och avslutningen över upploppet var stark, han hann precis förbi till att knipa femtepengarna som var 40 000 kr. 
Andreas var jättenöjd med hur han kändes och vi är eniga om att han kommer växa in i det här mer och mer vartefter. 
Det här kommer sätta fram honom ett snäpp ytterligare tror jag, att vara med i sådana här lopp sätter ännu mer tempo i kroppen eftersom det här troligtvis är det snabbaste han någonsin gått i ett lopp.
Se ytterligare kommentarer under fliken (Starter &) Resultat! 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1