Dagbok

Stallets dagbok

Även idag var det blandad träning, några som gick raskare och andra som tränade lite långsammare. Träningen gick bra och arbetsdagen har flutit på fint. 
Vi har också förberett en del med packningen inför morgondagens resa till Malmö. Planen är att komma iväg relativt tidigt för att vara framme på eftermiddagen och ha gott om tid för installering och återhämtning efter resan. Naturligtvis kommer uppdatering som vanligt framåt kvällen hur resan har gått. 
Innan vi åker kommer vi så klart träna hästarna hemma, så vi planerar att vara igång med det tidigt imorgon. Det är mycket imorgon alltså och vi ser fram emot en spännande helg. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1