Dagbok

Stallets dagbok

Gårdagens starthästar mådde jättebra idag och hade tagit sina lopp på bästa sätt. Nu laddar de för kommande uppgifter och för Snowfoots del innebär det Jockeyklubbens 2000 Guineas på Bro Park den 13 juni. 
Träning i blandade tempon idag och ett extra plus för hur fin Stureplan såg ut i en längre och raskare träningsrunda, han är en så otroligt fin häst.
Beach Road One är verkligen i god form inför söndagens stora uppgift i Pramms Memorial. Vi är så klart ödmjuka inför detta då han möter de allra bästa hästarna i Skandinavien och vi inte direkt är favorittippade... Det ska bli spännande att se hur han står sig i konkurrensen och det känns i alla fall roligt att åka dit och vara så nöjd med honom som vi är. Han har aldrig sett bättre ut än nu och det lär behövas i tuffast möjliga motstånd.
Startanmälan idag till Jägersro som tävlar inte bara på söndag utan även onsdag och då har vi Quagmire och High Max till start. Det blir intensiva dagar för oss med resa och tävlande nu.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1