Dagbok

Stallets dagbok

Tävlingar idag och vilken bra dag det blev! Snowfoot vann och gjorde det väldigt starkt när han bara gick ifrån fältet över upploppet, han visar återigen vilken bra häst han är. MEN startboxarna fortsätter att vara ett problem och man slits mellan hopp och förtvivlan när han ska lastas. Nu funkade det med lite ändrad utrustning till slut, det ska vi jobba vidare med till nästa lopp som ju är storlopp (Jockeyklubbens 2000 Guineas) och skarpt läge. 
Även Sharp Eye gjorde det bra som fyra när han gick upp i klass, han är så jämn och säker varje gång. Se närmare kommentarer om dagens insatser under fliken (Starter &) Resultat.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1