Dagbok

Stallets dagbok

Rejäl dimma på morgonen, normalt sett brukar den släppa fort men idag låg den kvar i ganska många timmar. Det gjorde att när man stod och tittade på hästarna från den plats vi brukar vara på så såg man endast upploppet, resten av banan var höljd i vitt. När man står där och glor in i en kompakt dimma så tar det inte många sekunder innan man börjar inbilla sig vad man ser. Rör det sig inte där, kommer det en häst där kanske? När de väl dyker upp känns det nästan märkligt att det äntligen är på riktigt.
Det var en del raskare träning som gällde och det var plusintryck på flera, vi var mycket nöjda. Tvååringarna tränade också startboxar och de skötte sig fint. De går nu in i den smalare varianten av boxarna, dvs den bredden som används på tävling. Vi har nu också börjat stänga bakgrindarna samt även introducera att stänga framtill genom att röra på grinden fram och tillbaka framför dem så att de ser att den rör sig utan att de blir helt instängda. Hittills har allt med deras startboxträning gått hur bra och smidigt som helst.
I fredags fick vi en ny häst i träning, Fiery Rose. Hon har startat en gång och vunnit, men haft problem med startboxarna och måste kvala om innan hon kan starta igen. Idag var första dagen hon reds eftersom hon väntat på skoning. Det blev en lugnare cantertur på rakbanan och det var inga problem alls. Vi kommer testa startboxarna med henne redan i slutet av veckan, det är lika bra att sätta igång med det arbetet så fort som möjligt.
Imorgon är det tävlingar igen på Bro Park och efter att ha strukit två stycken så återstår två startande. Se närmare kommentarer angående deras chanser under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1