Dagbok

Stallets dagbok

Efter massor med regn så var banorna geggiga och ihoppackade på morgonen. Vi inledde därför med att galoppera på fältet istället med de första turerna i väntan på att banan skulle torka upp lite mer. De sista turerna för dagen kunde träna på dirttracken, den var då fortfarande åt det snabba hållet men helt okej att cantra lugnare på. 
Det var startanmälan idag till Pramms Memorial och vi väntade med spänning på att startlistan skulle komma. Av elva kvarvarande hästar startanmäldes tio stycken. Beach Road One fick spår 6 vilket vi är nöjda med, så där lite lagom i mitten känns bra. Vi ser så klart fram med spänning mot helgen!
Imorgon är det en del raskare träning samt också startboxträning med tvååringarna.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1