Dagbok

Stallets dagbok

En starthäst idag, men inte vilken som helst. Den besvärliga men kapabla Snowfoot var det som gällde och min puls var nog uppe i över 200 när han började strula med startboxarna. Det är en mardröm att stå vid sidan och se på när det blir problem. Nu gick han in som tur var, men uppenbarligen behöver vi jobba vidare med startboxträningen för att det ska fungera mer stabilt. 
I loppet visade han vilken fin häst han är, han sitter instängd till sista biten och fullständigt flyger fram till andraplatsen när han väl kommer ut, så nära att det blev vinst. 
Vi har en väldigt bra häst utan tvekan, men vi får också jobba på att han mognar mera mentalt vilket inte är det enklaste. Precis allt har varit svårt med honom, från inridning och framåt. Dock har han lärt sig allt vartefter och vi hoppas så klart att även startboxmomentet ska sitta framöver. 
Se närmare kommentar under fliken (Starter &) Resultat).

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1