Dagbok

Stallets dagbok

Idag en del raskare träning och det såg bra ut. Beach Road One var en av de som tränade på, nu är det drygt 2,5 vecka kvar till Pramms Memorial och det känns så klart väldigt spännande. 
Tvååringarna brukar alltid träna tillsammans, men idag fick Douze Points cantra med Sharp Eye medan Sandstorm tränade i samma tur som Quagmire. Det är bra att inte alltid träna med samma hästar och dessutom börjar vi nu också vissa dagar att träna dem lite olika.
Precis före lunch öppnade sig himlen och regnet fullständigt vräkte ner- i kanske tio minuter. Sedan försvann det, men det var som ett litet smakprov av morgondagen då det tyvärr ser ut att bli riktigt uselt väder hela dagen, extra trist när det är tävlingar så klart. 
Imorgon har vi bara en starthäst, men en viktig sådan. Jag har uppdaterat mer utförlig kommentar under fliken Starter (& Resultat). 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1