Dagbok

Stallets dagbok

Efter gårdagens fina resultat så var det lätt att hoppa upp ur sängen på morgonen och sätta igång dagen. De hästar som kvalade och startade igår mådde fint och hade tagit sina lopp utmärkt. 
Blandad träning idag, hästarna såg fina och starka ut i mestadels goda tempon. Vi hade också annat på programmet med skoning bland annat, det har varit fullt upp hela dagen men arbetet har gått bra och dagen har flutit på. 
Idag var det också startanmälan till nästa onsdag, dvs den 5 maj. Då har vi Snowfoot till start och det är faktiskt vår enda starthäst den dagen. Dock är det även tävlingar på söndagen (den 9e), men den startlistan kommer ut först på måndag. 
Nu ikväll hade Stockholms Galoppsällskap möte via Teams för medlemmarna där det svarades på frågor om banan i Skåne. Det var många frågor och funderingar som hade skickats in och jag tycker hela mötet var väldigt bra och informativt med en god ton. Det är alltid bra att informera och kommunicera, här blev det nog förhoppningsvis mer tydligt för de flesta om hur det har gått till och hur förutsättningarna framöver är.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1