Dagbok

Stallets dagbok

Efter gårdagens fina resultat så var det lätt att hoppa upp ur sängen på morgonen och sätta igång dagen. De hästar som kvalade och startade igår mådde fint och hade tagit sina lopp utmärkt. 
Blandad träning idag, hästarna såg fina och starka ut i mestadels goda tempon. Vi hade också annat på programmet med skoning bland annat, det har varit fullt upp hela dagen men arbetet har gått bra och dagen har flutit på. 
Idag var det också startanmälan till nästa onsdag, dvs den 5 maj. Då har vi Snowfoot till start och det är faktiskt vår enda starthäst den dagen. Dock är det även tävlingar på söndagen (den 9e), men den startlistan kommer ut först på måndag. 
Nu ikväll hade Stockholms Galoppsällskap möte via Teams för medlemmarna där det svarades på frågor om banan i Skåne. Det var många frågor och funderingar som hade skickats in och jag tycker hela mötet var väldigt bra och informativt med en god ton. Det är alltid bra att informera och kommunicera, här blev det nog förhoppningsvis mer tydligt för de flesta om hur det har gått till och hur förutsättningarna framöver är.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1