Dagbok

Stallets dagbok

Härlig dag för oss, är så glad över dagens fina resultat! Året inleddes ju så bra för oss med två segrar på Nyårsdagen och det kändes som en nystart för stallet efter ett bedrövligt år 2020. Under förra året gjorde vi mycket ändringar i stallet på många sätt och när resultaten började komma så var det ett så efterlängtat kvitto på att vi var på rätt väg.
Efter en bra vintersäsong trots att många av våra hästar inte startade då så har nu vårsäsongen satt igång och formen har hållit i sig. Jag är så tacksam för det och vi har ju flera hästar på gång som kommer igång och startar snart.
Vi jobbar hårt och när det går bra så ger det bara ännu mer energi att jobba ännu hårdare. 
Idag blev det en seger, en andraplats (hals från seger) samt ett godkänt kval som var väldigt viktigt för oss. Se mer utförligt under fliken (Starter &) Resultat.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1