Dagbok

Stallets dagbok

Sista dagen i april, nu börjar vi till och med närma oss sommaren om man ser rent datummässigt. Det känns dock inte riktigt så, imorse var det fem minusgrader när jag körde hemifrån tidigt. Det blir ju rätt soligt och trevligt fram på dagen, men mornarna är verkligen iskalla än så länge. 
Träning som vanligt idag med en del raskare tempon samt att startboxträningen med tvååringarna fortsätter och det går toppenbra. 
Vi hade en extra hästskötare i stallet idag, Maria Neil har opererat sin svanskota och får avstå ridning i någon vecka. Dock blev hon rastlös direkt, så imorse dök hon upp i stallet som en glad överrraskning. Hon har borstat och pysslat med hästarna samt promenerat med till och från banan vid nästan alla dagens turer. Trevligt sällskap så klart, men vi ser samtidigt fram emot att hon snart är tillbaka i sadeln igen.
Vi hann med en del extra arbeten i stallet idag efter ridningen var avslutad, det finns alltid saker att göra och det känns ju så bra när man hinner med sådant som är utöver det vanliga arbetet. 
Det är ju Valborg idag, men för egen del blir det extremt lugnt firande och vi tränar som vanligt imorgon.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1