Dagbok

Stallets dagbok

Blandad träning idag och det mest spännande var att se onsdagens starthästar jobba tillsammans, dvs Snowfoot och Sharp Eye. De började öka farten mitt på borte långsidan och det gick fortare och fortare hela vägen. Det blev ett bra upplägg på arbetet och båda hästarna såg starka ut hela vägen.
Även i övrigt såg det bra ut och det är extra roligt att se tvååringarna Sandstorm och Douze Points, hur mycket de har utvecklats och hur fina de ser ut. Vi har massor med förhoppningar och planer för dem redan detta år.
Jag hade ju utlovat nya bilder idag, men det blir imorgon istället eftersom det har varit en lång och intensiv dag idag.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1