Dagbok

Stallets dagbok

Oj, vilken röra det blev idag men till slut bra.
Min hund Frasse har varit inlagd i hela nio dagar för diskbråcksoperation (till och med opererad två gånger eftersom de inte fick bort allt första gången). Oron för honom har varit minst sagt tärande för mig, man lever ju med sina djur och kommer dem extremt nära. Jag fick besked om att han fick komma hem sent igår kväll. Först när jag hämtade honom förstod jag hur mycket jobb det är nu i början när han ännu inte kan gå. Ska inte tråka ut er med alla detaljer, men det är massor man ska tänka på. 
Jag insåg rätt snabbt att det inte skulle fungera att lämna honom, så först tänkte jag faktiskt ta med honom till Malmö eftersom han är jättevan att åka bil och bara sover avslappnat i sin bur. Dock förstod jag när jag kom med honom till stallet imorse att det här blir för mycket stresspåslag för honom att utsättas för nya situationer, han behöver lugn och ro hemma.
Michael var egentligen ledig idag, men han ställde upp och tog över från mig och körde hästarna till Malmö samt ansvarar för dem där. Det blev mycket att organisera om snabbt, men det gick. Det kommer kännas enormt konstigt att få stanna hemma och se dem på tvn, men jag måste göra vad som är rätt och det känns utan tvekan att det är det.
Både Quagmire och High Max har rest som två superproffs och skött sig mycket bra så här långt enligt alla rapporter. 
Jag har uppdaterat kommentar angående deras chanser och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat).
Nu är också Veckans Bilder uppdaterat, gå in där och njut av Wolframs otroligt klassiga bilder!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1