Dagbok

Stallets dagbok

Träning i blandade tempon idag och hästarna har skött sig utmärkt allihop. Efter många dagars tvättande var det en lyx att slippa det idag och bara kunna fokusera på hästarna och träningen. 
Idag var det också startanmälan till nästa onsdag som är Bro Parks första tävlingsdag för våren. Vi har där Snowfoot som ska skaffa sig ytterligare erfarenhet inför kommande storlopp där Svenskt 2000 Guineas i juni är det första målet. Vi har också Sharp Eye som denna gång kommer testa blinkers för första gången efter att ha fungerat bra med sidoludd i några starter. Känslan är att blinkers kan ge honom ytterligare skärpa, men man vet ju inte förrän man testar.
Det är ju också tävlingar på Bro på söndagen (den 18e), men den startlistan kommer ut först på måndag.
Imorgon är det dags för en ny bilduppdatering här på sidan!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1