Dagbok

Stallets dagbok

Sex minusgrader imorse var ju inte det man drömde om direkt i längtan efter en stabil vår. Samtidigt vet man ju att de här små bakslagen kommer i stort sett alltid och på det hela taget ska man inte klaga när solen skiner nästan hela dagen.
Vi tränar vidare på rakbanan och det känns skönt att vi har kommit igång med canterträningen igen. Det märks också att hästarna börjar sansa sig och vara mer avrastade, förra veckan när det bara var trav som gällde så var de lite väl överfriska.
Det blir bra nu att träna igång på rakbanan tills dirttracken öppnar igen och vi kan ta nästa steg i träningen där. I och med de här kallare graderna under nätterna så tar det nog någon vecka till innan dirttracken är klar, men det hänger i stort sett helt på hur vädret utvecklar sig.
Nu önskar jag alla en trevlig helg, men återkommer så klart med en liten rapport även imorgon! 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1