Dagbok

Stallets dagbok

Sex minusgrader imorse var ju inte det man drömde om direkt i längtan efter en stabil vår. Samtidigt vet man ju att de här små bakslagen kommer i stort sett alltid och på det hela taget ska man inte klaga när solen skiner nästan hela dagen.
Vi tränar vidare på rakbanan och det känns skönt att vi har kommit igång med canterträningen igen. Det märks också att hästarna börjar sansa sig och vara mer avrastade, förra veckan när det bara var trav som gällde så var de lite väl överfriska.
Det blir bra nu att träna igång på rakbanan tills dirttracken öppnar igen och vi kan ta nästa steg i träningen där. I och med de här kallare graderna under nätterna så tar det nog någon vecka till innan dirttracken är klar, men det hänger i stort sett helt på hur vädret utvecklar sig.
Nu önskar jag alla en trevlig helg, men återkommer så klart med en liten rapport även imorgon! 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1