Dagbok

Stallets dagbok

Ännu en dag med träning på rakbanan och vi håller igen en aning på tempot, inga jätteraska canters än så länge. Hästarna såg fina ut och skötte sig bra, nu har de helt kommit in i träningsrutinerna som gäller just nu (normalt sett tränar de ju i stort sett bara på dirttracken).
Vi har idag fått besked om att på måndag öppnar dirttracken igen och det ser vi verkligen fram emot. Dock hade det så klart varit bättre om den öppnade eftersom all tjäle var borta och banan var redo, men så är inte fallet. Nu verkar istället vädret bli kallare ett tag och då behöver banan köras. Den är då redo för träning, men ännu finns lite tjäle kvar som ju ska försvinna innan det är dags för vårsäsong.
Nu tar vi lite helg och sedan är vi laddade för en kommande intensiv träningsvecka.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1