Dagbok

Stallets dagbok

Lite bakslag för våren får man säga, den här veckan verkar det bli kalla nätter med ett par minusgrader medan dagarna i alla fall blir varmare och soligare. Nu framåt kvällen kom dessutom lite snö även om jag gissar på att den lilla mängden smälter bort redan imorgon. Förra veckans härliga 10-12 grader får gärna komma tillbaka snarast...
Även idag träning på rakbanan och i blandade tempon, men vi väntar med raskare träning ett tag till. Några gick lugnt och samlat medan övriga höll sig i mellantempon.
Igångsättning idag för både Beach Road One och Sharp Eye och de skötte sig utmärkt båda två även om de så klart var pigga och peppade. De har vilat sedan sina senaste lopp, men idag var det dags att börja jogga igång igen.
Nu är det endast tre hästar som fortfarande har semester från träningen och det är Snowfoot, Kew Bridge och High Max som alla startade sista tävlingsdagen för vintern. Planen är att de sätts igång under nästa vecka igen då förmodligen också dirttracken öppnar igen.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1