Dagbok

Stallets dagbok

Idag kändes det lite som en "dagen efter dag". Dagen efter en intensiv och lyckad tävlingsdag samt att det nu är uppehåll innan tävlingarna drar igång igen i april. 
Vi hade fullt upp ändå att göra och vi har en hel del hästar som inte har startat i vinter och som är under uppträning, så det var inte som att vi saknade sysselsättning. Det var mest en extra lugn och nöjd stämning.
Vårt år har ju börjat väldigt fint och det känns så skönt att nu kunna avsluta vintersäsongen med de här resultaten samtidigt som vi vet att vi har många bra hästar som inte har startat, att våren ser spännande ut.
Från idag är dirttracken stängd ett tag framöver. Väderprognosen säger att det kommer bli ganska varmt på dagarna och då kommer de hyvla av banan ända ner till tjälen på vissa spår för att hjälpa till med att få tjällossningen att gå både fortare, bättre och jämnare. 
Tills banan är tinad och klar så får vi träna på snön eller på rakbanan och båda ställena kommer nu köras med mer frekvens (snön pistas). Så vi har fina förutsättningar att träna vidare på bra banor mot vårsäsongen i väntan på plusgrader.
Idag blev det vaccinering för mer än halva stallet. Vaccinationsreglerna har ändrats från en gång om året till en gång varje halvår och innan den 1 mars måste alla hästar vara uppdaterade på det nya systemet. Alla hästar som inte vaccinerades nyligen gjorde det idag och kommer få två dagar ledigt nu. Så imorgon blir en lugn dag med få hästar att rida.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1