Dagbok

Stallets dagbok

Efter gårdagens vaccinering av drygt halva stallet så var det en väldigt lugn dag idag. Det var bara ett fåtal hästar som skulle ridas och det gick mycket bra. Även imorgon kommer det vara lugnt, men på torsdag är vi igång igen med träningen mer som vanligt igen även om det är en del hästar som nu får en kortare vila. 
Tidig kväll hade vi möte via Teams i Tävlingskommittén och nu är propositionerna kraftigt på gång. Om jag är rätt informerad så kommer storloppspropparna ut direkt efter helgen medan propparna för de vanliga loppen dröjer ytterligare någon vecka. Så fort de är ute kan vi planera in säsongen, det ser jag verkligen fram emot.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1