Dagbok

Stallets dagbok

Superhärlig avslutning på vintersäsongen! Snowfoot visade en imponerande löpskalle när han spurtade förbi konkurrenterna till seger i sista steget. 1400 meter var som vi befarade för kort för honom, men han har klass utan tvekan och det är det han vinner på. En häst som står distans och samtidigt har speed är de bästa egenskaperna och det ser spännande ut för honom till storloppen i år. 
Bra dag för övrigt också med en andraplats, en tredje och en fjärde för övriga starthästar som alla gjorde det fint. 
Vilken bra inledning på året det har varit för oss och ändå har vi så enormt mycket mer att se fram emot när vårsäsongen sätter igång.
Jag vill verkligen tacka alla i stallet för ett engagerat och bra jobb. Det gäller varenda dag, att man lägger ner det där lilla extra och gör det där utöver det nödvändiga för att det ska bli så bra det bara är möjligt. Små saker gör stora skillnader.
Dagar som idag när alla startar i loppen efter varandra så blir det tydligt vilket bra teamwork vi har. Alla hjälps åt och ser till att det fungerar som det ska, att alla tider och moment hålls och att allt flyter på enligt plan. Stort tack!
Jag har uppdaterat kommentarer om dagens insatser och ni hittar det under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1