Dagbok

Stallets dagbok

En dag i snö och sol, faktiskt riktigt mysigt väder och lite helgkänsla så där som det brukar vara på lördagar. 
Blandad träning idag och pigga hästar överlag, kylan gör dem nog lite extra på hugget.
Inför morgondagen så har vi förberett så mycket vi kan eftersom alla hästarna startar på rad i loppen efter varandra. Vi har bl a gjort ett tidsschema och plan för vem som gör vad för att se till att allt med sadlingen och annat inför loppen flyter på smidigt. 
Vid lunch när vi var ute med hundarna så inspekterade jag också dirttracken. Intressant eftersom klockan var ungefär som den tid då tävlingarna rids imorgon och efter några timmars sol så kändes banan fin med gott fäste. Banan imorgon kommer förmodligen bli klart mindre lös än den varit de senaste veckorna tror jag. 
Inför tävlingarna som ju är vinterns sista så är det nu uppdaterat kommentarer om starthästarnas chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så titta in där.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1