Dagbok

Stallets dagbok

Inte de bästa förutsättningarna för träning idag. Att gå från ganska mycket snö och rejält med minusgrader till regn och plusgrader är ju sällan någon höjdare. Egentligen vill jag att plusgraderna nu bara ligger kvar så allt bara smälter undan även om det är en process som tar ett tag. Dock ser det ut som att minusgraderna är tillbaka redan söndag kväll och de här dagarna med plusgrader är tillfälliga.
Ingen träning alls idag, alla banor stängda pga tjällossning. På travvägarna är det isigt och halt även om det absolut går att rida om man vill. Våra hästar gick bara i walkern och faktiskt såg jag inte en häst som var ute och reds (så klart kanske några var ute som vi inte såg till men någon anstormning var det inte).
Istället får man passa på att hinna med annat, vi friserade t ex manar och har nu hunnit med drygt hälften. Dessutom en del storstädning och det är så härligt när man rensar ut, sorterar och får det riktigt finstädat. 
Imorgon kommer besked om söndagens tävlingar, kommer de flyttas till nästa söndag?

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1