Dagbok

Stallets dagbok

Nu är beslut taget att morgondagens tävlingar inställs, men de kommer istället att ridas nästa söndag med exakt samma startlista. Har man varit ute och känt på banan så vet man att det inte är någon tvekan om att detta är helt rätt beslut. Banan genomgår just nu en process där det frusna lagret i botten tinar och kommer upp som vatten, banan är geggig på toppen och isig under. 
De banansvariga har nu satt in ett helt team av folk som kommer jobba med banan från och med imorgon när det åter går mot minus. Då kommer banan torka upp fort och det krävs mycket arbete för att den då ska bli jämn och fin igen. 
Vi räknar med att kunna träna som vanligt igen från och med måndag eftersom det ser ut att hålla sig på minusgrader under nästa vecka. Så förhoppningsvis goda förutsättningar för bra träningsbana kommande vecka samt en god tävlingsbana nästa söndag istället. 
Vi har haft en jättetrevlig lördag i stallet idag med mycket pyssel och fix. Vid fikat firade vi Snowfoots fina seger i söndags med lyxfika som var fantastiskt, det fanns liksom allt. 
Nu tar vi lite helg och laddar för kommande vecka.
Jag önskar er alla en riktigt trevlig fortsättning på den här helgen!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1